Video

Onder de categorie “video” verstaan we alles wat je aan bewegend beeld via een camera vastlegt. Van het maken van social media content en live streaming tot complete videoproducties voor het witte doek. Sinds de oprichting van het Lab speelt film een grote rol in onze activiteiten. Het bedienen van de camera, scriptschrijven, storyboarding, regisseren of werken met een green screen en special effects: het hoort er allemaal bij. En daarna natuurlijk het editen van de beelden die je hebt geschoten.

Illustratie: twee Labfreaks werken samen aan filmopnames
Jordy met filmcamera
Alpha Filmposter met Felicia
Het winnende team met een cheque

Licht, camera, actie!

We kunnen je helpen bij het realiseren van jouw filmambitie, maar jij kan op jouw beurt ook het CKC helpen met jouw expertise. We zoeken bijvoorbeeld nog mensen die het leuk vinden om dans- of theatervoorstellingen vanuit de Theaterzaal te filmen en te streamen. Interessant om met communicatie headsets rond te lopen en achter de schermen bij de theatertechnici te zitten? Zeker weten!

We hebben snelle computers, (360 graden) filmcamera’s en statieven te leen. Je zal de eerste Labfreak niet zijn die je carrière begint bij het Lab en vanuit daar je eerste filmopdrachten krijgt. Vraag maar aan Thijmen, Jordy, Mika, Keynai of Samantha. Camera klaar? Actie!

Tijdens het Open Lab op vrijdagmiddag zijn er van 13.00 tot 18.00 uur vaak Labfreaks aanwezig die je op weg kunnen helpen.