Fijne vakantie!

20150703 summer 001

Wij zijn er even tussenuit, het was me het jaartje wel! Toch kijken we ondanks Corona terug op een geslaagd seizoen. We hebben bepaald niet stilgezeten.

De belangrijkste mijlpalen zijn toch wel de geheel vernieuwde website (die waar je nu naar kijkt), de prachtige publicatie '10 jaar Digital Art Lab' en de ontwikkeling van de Dodi. Die hadden nooit dezelfde tijd en aandacht kunnen krijgen als we gewoon open waren geweest met al onze reguliere activiteiten.

Los van het Lab heeft Piem zich afgelopen jaar ook vol ingezet voor CKC & partners in de bredere context. In afwezigheid van de directeur heeft zij tijdelijk de afdelingen Cultuurparticipatie en Cultuur en Techniek op School onder haar vleugels genomen, omdat Derske waarnemend directeur is geworden. Dat heeft de onderlinge visie en samenhang binnen het CKC extra versterkt, waardoor we een prachtig nieuw meerjarenbeleidsplan hebben kunnen formuleren, met een mooie rol voor innovatie. En daar gaat het Lab natuurlijk een belangrijke rol in spelen de komende vier jaar!

Dus voor nu: rust lekker uit en we zien je vol enthousiasme weer terug in september. We hebben je kennis en inzet nodig ;-)

Vrijdag 3 september is het eerste Open Lab van het nieuwe seizoen. Tot dan en fijne zomer!