Open Lab Junior

Kinderen solderen

Open Lab Junior is speciaal voor kinderen die het leuk vinden om technisch te knutselen en nieuwsgierig zijn naar creatieve technologie zoals robots bouwen en elektronica.

Tijdens Open Lab Junior werk je aan speelse projecten, waarbij je leert solderen en je kennis van allerlei coole technieken opdoet. In het Digital Art Lab hebben we goede computers, 3D-printers, camera’s, kleine elektronica, een lasersnijder en nog veel meer. Wij vinden het belangrijk dat kinderen al jong kennis maken met nieuwe technologie, zodat zij later zelf hun wereld vorm kunnen geven.

Voor onze Willy Wortels in de dop

De knutselprojecten zijn gedeeltelijk voorbereid, waardoor de kinderen samen met de docent bedenken hoe het gemaakt zou moeten worden. Hier leren ze meer van dan een kant-en-klaar voorbeeld nabouwen. Ervaren dat iets niet in één keer werkt en dan zélf met een oplossing komen is een belangrijke 21e eeuwse vaardigheid waar ze de rest van hun leven plezier van hebben! De kinderen krijgen de vrijheid om zelf op onderzoek te gaan, te experimenteren en te bouwen. Ze krijgen daarbij begeleiding van onze kunstenaar-docenten en vrijwilligers. Voor Open Lab Junior is het wel belangrijk dat de kinderen redelijk zelfstandig kunnen werken. Mama’s, opa’s en oma’s mogen (kosteloos) meedoen en zelf ook creatief bezig gaan!

Open Lab Junior
Voor leeftijd: 6 - 12
Wanneer: woensdag 14.00 - 16.00
Prijs: € 7,50 per keer

Reserveer je plekje!
In verband met de Corona-maatregelen willen we je vragen om van tevoren je plekje te reserveren.

Reserveer hier je plekje