Open Lab

Openlab Reserve

Je eigen robot bouwen, een film maken of 3D-printen? Dat en nog veel meer kan elke vrijdagmiddag tussen 13.00 en 18.00 tijdens het Open Lab. De toegang is gratis en iedereen is welkom!

Word onderdeel van onze creatieve community

Het Digital Art Lab is een fantastische makerspace met de meest uiteenlopende apparatuur en technologie. Het Open Lab op vrijdagmiddag is hét moment om aan je eigen projecten te werken en andere creatievelingen te ontmoeten. Altijd al eens willen werken met een lasersnijder of een 3D printer? Of ben jij meer van het filmen en games ontwikkelen? Dan vind je onze virtual reality setup of enorme green screen vast interessant! Je mag gratis gebruik maken van computers, software en apparatuur en er is altijd wel iemand met kennis om je op weg te helpen. Bovendien is vrijdagmiddag het gezelligste moment van de week. Wedden dat je geïnspireerd thuiskomt?

Het idee is dat je zoveel mogelijk zelfstandig gaat experimenteren met alles wat het CKC Digital Art Lab je te bieden heeft. De andere deelnemers, Labfreaks en vrijwilligers kunnen je vragen beantwoorden. En vergeet vooral ook niet bij je buurman af te kijken! Het Open Lab is ideaal als je voor je studie een project moet doen of een prototype moet bouwen. Kom je er niet uit met je Arduino of Raspberry Pi? Vraag hulp bij onze programmeurs. Heb je een creatief idee voor een megalomaan project? Gooi het in de groep, we denken graag met je mee!

Voor leeftijd: 12+
Dag/tijd: vrijdag 13.00 - 18.00 uur

Reserveer je plekje!
In verband met de Corona-maatregelen willen we je vragen om van tevoren je plekje te reserveren.

Reserveer je plekje hier