Een matrix vol challenges

Drie gekleurde zeshoeken die overlappen

We hadden de Dodi al eens genoemd, een regelmatig twaalfvlak waarop al onze vakgebieden en interesses terug te vinden zijn. Ilse Bink maakte er heldere icoontjes voor.

Iconen vormen al sinds 2015 een belangrijk element van onze huisstijl, omdat we van nieuwe experimenten vaak nog geen foto's hebben om het te promoten. Met een goed gekozen icoon kan je dan toch precies weergeven wat je bedoelt. En beelddenkers als wij zijn: dan zie je vanzelf weer nieuwe mogelijkheden!

Door zijn vorm is de Dodi namelijk ook in te zetten als speelse brainstormtool. Gebruik hem letterlijk als dobbelsteen om te zien waar je nieuwe project over moet gaan. Of combineer eens twee onderwerpen door de vlakjes van de Dodi als speelveld aan elkaar te puzzelen (Kolonisten van Catan. Leuk om uit te snijden met de lasersnijder! Onderzetters!! ). Enfin.

Over het combineren van mogelijkheden gesproken: Ilse heeft alle mogelijkheden van de twaalf onderwerpen voor je in een matrix gezet. De snijvlakken zijn duidelijk, maar daarbinnen zijn de mogelijkheden eindeloos. Die mogelijkheden noemen we challenges. Komt op de vraagtekens jouw nieuwste uitdaging?!

zwart gele matrix met iconen