In de spotlight: DJ MGH

Dj Mgh

Hij is trouwe Open Lab bezoeker en elke week te vinden achter de draaitafel: DJ MGH, oftewel Mika (11 jaar). Speciaal voor “Doe je vakantie” heeft hij zijn talent ingezet om de kinderdisco op zijn kop te zetten.

Mika is een mooi voorbeeld van een labfreak in de dop. Hij staat altijd klaar om mensen te helpen bij het Open Lab op vrijdagmiddag. Niet alleen leeftijdsgenoten, maar ook scholieren die een paar jaar ouder zijn dan hij. Daarbij beperkt hij zich niet tot de draaitafel, maar legt met hetzelfde gemak uit hoe de 3D printers werken of hoe je iets tekent in 123D Design. Dat is de instelling waar we graag mee werken in het Lab!

Ik vond het heel leuk om te doen. 's Middags zou ik helpen opbouwen maar toen ik kwam stond alles al klaar. Timo deed de lichten en had een verhaaltje met de microfoon. Het was heel gezellig.

Mika Hensing

Zijn inzet is niet onopgemerkt gebleven. Labfreak Steven - de man achter het Muziek & Technologie project - heeft zich als mentor opgeworpen en brengt Mika de kneepjes van het vak bij. Elke vrijdagmiddag gaat Steven met een grote groep jongeren naar de drumcabine op de tweede verdieping om lekker voluit te gaan met de DJ set. Maar eerst mag Mika even los. Hij is al druk aan het oefenen op een set.

Vrijdag 3 maart tussen 15.00 en 16.00 uur gingen de voetjes van de vloer! Wil jij Mika ook boeken voor een feestje? Dat kan: zijn visitekaartje ligt al klaar.

Visitekaartje Dj Mgh