Blog

Wat een jaar!

En dat was het dan voor 2016-2017! Het was een super leuk jaar, met heel veel (nee, serieus, heel veel) projecten. Van onze eerste stapjes in de wereld van livestreams tot het bouwen van onze eigen virtual reality-computers. We hebben Lab@Night gestart en zijn een heel nieuw onderwijsprogramma aan het opzetten voor muziektechnologie.

Lees verder

CKC verbouwt

Het zal je niet ontgaan zijn: de komende tijd wordt het CKC grondig verbouwd. De foyer wordt groter en het Digital Art Lab krijgt een nieuw plekje. Het wordt mooi! Maar voordat het zover is, hebben we eerst een paar maanden een tijdelijke plek op de eerste verdieping, in het Multimedialokaal. 

Lees verder

Singewing space van start

Het lab maakt deel uit van een innovatief, hands-on onderzoeksteam naar blended learning, onder de projectnaam "Singewing space". We werken samen met Codarts, de Erasmus Universiteit Rotterdam, The Patching Zone, het lectoraat Kunsteducatie van de AHK en IPEM Universiteit Gent. Gisteren was de eerste gezamenlijke brainstormsessie in het Digital Art Lab.

Lees verder

Docent techniek gezocht

Wij zoeken ZZP docenten die het leuk vinden om technieklessen te verzorgen voor het basisonderwijs. Ben jij dit of ken je iemand? Laat het weten!

Lees verder

Wat ga jij bouwen?

Uitvinders opgelet: vind je het Open Lab leuk en zou je nog wel wat meer willen doen met al het gereedschap dat we hebben? Kom dan op dinsdagmiddag om 15.30 naar MakerKids! Morgen gaan we al beginnen. Zien we je dan?

Lees verder