Blog

Docent techniek gezocht

Wij zoeken ZZP docenten die het leuk vinden om technieklessen te verzorgen voor het basisonderwijs. Ben jij dit of ken je iemand? Laat het weten!

Lees verder

Wat ga jij bouwen?

Uitvinders opgelet: vind je het Open Lab leuk en zou je nog wel wat meer willen doen met al het gereedschap dat we hebben? Kom dan op dinsdagmiddag om 15.30 naar MakerKids! Morgen gaan we al beginnen. Zien we je dan?

Lees verder

Nieuw: Lab@Night

We hebben iets nieuws: Lab@Night. Elke vrijdagavond bieden we je een relaxte werkruimte om aan je eigen projecten te sleutelen, samen met andere creatieve en technische Labfreaks.

Lees verder

Just another day at the office

Er wordt met man en macht gewerkt aan het installeren van onze HTC Vive en de bijbehorende PC. Heerlijk dagje mcGyveren om de ophangbeugeltjes passend te krijgen. Yep, Digital Art Lab is ook verrassend hands-on!

Lees verder

In de spotlight: DJ MGH

Hij is trouwe Open Lab bezoeker en elke week te vinden achter de draaitafel: DJ MGH, oftewel Mika (11 jaar). Speciaal voor “Doe je vakantie” heeft hij zijn talent ingezet om de kinderdisco op zijn kop te zetten.

Lees verder

Café Theater Festival

Choreografe Tanya van der Kooij (we kennen haar nog van onze 360 graden promofilm) heeft een interactieve dansvoorstelling gemaakt voor het Café Theater Festival in Utrecht. Ze heeft de hulp ingeschakeld van onze labfreaks Thijmen en Jordy voor technische ondersteuning. Wat een fijne show!

Lees verder