Blog

Drie woorden, 13 letters

Heb je het al gezien? Op de valreep voor de kerstvakantie is onze naam in gigantische letters boven de schuifdeur geplaatst. Allemaal onderdeel van de nieuwe bewegwijzering in het hele CKC-gebouw.

Lees verder

Draagbaar soldeerstation

Het Lab is weer een stukje verder ingericht: Rowan en Fred hebben een mobiele soldeer unit gebouwd, met superkrachtige afzuiging. Plug&play, daar houden we van.

Lees verder

Ridderhelm knutselen

In voorbereiding op onze nieuwe activiteit "Bouw je eigen lichtgevende Halloween kostuum" hebben we alvast een ridderhelm in elkaar gezet.

Lees verder

It's official

Afgelopen maandag ontvingen Bradley, Umair, Rinesh en Rodney hun Citytrainer certificaat. In aanwezigheid van wethouder Groeneveld werden ze allemaal in het zonnetje gezet.

Lees verder

Halloween masker maken

Hou jij ook van verkleden tijdens Halloween, maar wil je iets gaafs dat licht geeft? Leer en maak in 4 woensdagmiddagen je lichtgevende Halloween kostuum in onze labs!

Lees verder

Cursus van DJ Kumar

Goed nieuws voor alle fans van DJ Kumar: hij gaat een cursus geven bij het CKC! Op dinsdagmiddag in het Digital Art Lab. Schrijf je snel in, er zijn maar enkele plaatsen.

Lees verder

Muziek verbindt

Er is een mooi artikel in het Streekblad verschenen over onze samenwerking in Make Music. Wat kan je veel bereiken als je je krachten bundelt!

Lees verder