Script to Screen

Thijmen voor aftelscherm

Licht, camera, actie! Heb je altijd al op een set willen staan en dát zinnetje willen zeggen? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Het Digital Art Lab schiet je te hulp! Bij de filmcursus 'Script to Screen' leer je de basis van het filmmaken en het in groepsverband aan een film werken.

In vijf lessen van twee uur ga jij met onze peer teachers aan de slag om je verhaal in beelden te vertellen! Je leert met professionele apparatuur om te gaan, die je vervolgens zelf mag gebruiken om je korte film te maken.

De cursus wordt afgesloten met een heuse première, waarbij je je creaties aan je vrienden en familie kan showen.

Dus, jouw beurt: licht, camera...

Jongen met filmcamera
Thijmen met filmcamera
Dev met filmklapper

Peer teacher

Bij het Digital Art lab krijgt iedereen de kans zich verder te ontwikkelen. Je kan natuurlijk luisteren naar wat een volwassene te vertellen heeft, maar leren met elkaar is een stuk spannender. In het Lab worden de cursussen daarom door peer teachers gegeven: jongeren die zelf een interesse in het onderwerp hebben en zich er zoveel in verdiept hebben, dat ze er nu les over kunnen geven.

Deze cursus wordt gegeven door Jordy, die eerder in het Lab meewerkte aan Alpha. Daar deed hij zijn eerste ervaring op met filmmaken en regisseren. Tegenwoordig volgt hij een filmopleiding in Amsterdam.

Samen komen? €10 korting!

Neem een vriend of vriendin mee en krijg allebei €10,- korting op deze cursus. Bij aanmelden graag in het veld ‘opmerkingen’ aangeven wie jij meeneemt of door wie jij bent meegenomen.