Bekijk Sparkles nu online

Sparkles.00 02 15 16.Still006

Gisteren was niet alleen de finale van de Thriller Filmwedstrijd 2015, ook de voltooide film van het winnende team van vorig jaar ging in première. En nu kan jij Sparkles ook bekijken, gewoon thuis, vanaf je computer.

Even een stapje terug in de tijd: vorig jaar wonnen de meiden van Sparkles de eerste editie van de Thriller Filmwedstrijd. De prijs? De verfilming van hun hele verhaal. Samen met het Lab en Wing Pictures gingen ze aan de slag met schrijven, casten, shots bedenken en uiteindelijk natuurlijk filmen.

Een jaar later was het dan eindelijk zo ver: voor een volle zaal werd de volledige versie van Sparkles voor het eerst vertoond. Na de opnames is nog flink gewerkt om tot dit eindresultaat te komen: alle shots met geesten waren voor een groen scherm opgenomen en moesten in de computer nog flink bewerkt worden om het juiste effect te geven.

De opnames zelf waren trouwens super tof. We hebben in deuk gelegen. Geloof je het niet? Bekijk de making of en oordeel zelf.

Nu gaan we druk aan de slag met de verfilming van de winnaar van 2015: Signum Mortis. Blijf ons volgen voor een kijkje achter de schermen bij dat project.

De Thriller Filmwedstrijd is een samenwerking tussen CKC & partners, het Erasmus College, het Picasso Lyceum, Wing Pictures en Cio Motion Pictures.