Doe auditie voor Signum Mortis

Signum 1210 9 Wide

Het is tijd om de film van de winnaars van de Thriller Filmwedstrijd 2015 op te gaan nemen en we zijn naar jou op zoek! Doe nu auditie en wie weet speel jij mee in deze bloedstollende thriller.

Signum Mortis gaat over de vriendinnen Diana en Maya. Als Diana opeens vermist wordt, moet Maya op een gevaarlijke zoektocht naar haar beste vriendin. Ze komt vol in botsing met haar eigen verleden en geweten.

De inschrijvingen zijn gesloten.


Rollen

We zijn op zoek naar jongens tussen de 13 en 18 jaar voor de rollen van Jesper en Alex.

Jesper heeft een stiekeme crush op een van onze hoofdrolspelers en doet wanhopig zijn best om dat duidelijk te maken. Achter die lieve glimlach gaat echter wel een duister karakter schuil.

Alex is de ex van Maya. Hij is impulsief en intimiderend, maar een tikje goedgelovig. De relatie is redelijk plots en heftig geëindigd en zowel Alex als Maya hebben moeite er overheen te komen.


Draaidagen

Signum Mortis wordt voornamelijk op woensdagmiddagen gefilmd. Voor de rol van Jesper moet je, in beginsel, op woensdag 13 en 20 april beschikbaar zijn. Voor de rol van Alex moet je, in beginsel, op zaterdag 23 en zondag 24 april beschikbaar zijn.

De opnames vinden plaats in maart en april. Eventuele extra opnames gebeuren in juni.


Audities

De audities zijn op donderdag 24 maart tussen 16:30 en 18:00 in het Digital Art Lab.

Je krijgt een paar dagen voor je auditie een mail met de laatste informatie en het script dat je voor moet bereiden. De definitieve uitslag wordt een paar dagen na de audities bekend gemaakt.

Tot 24 maart en toi toi toi!