Bloedstollende finale filmwedstrijd

2016 10 26 Thriller Ckc Filmwedstrijd 63

Gisteren werd bekend wie van de vijf genomineerden er met de felbegeerde prijs vandoor is gegaan. De winnaar van de Thriller Filmwedstrijd 2016 is geworden....... "De Kamer". Gefeliciteerd!

De prijsuitreiking was een spannende en feestelijke gebeurtenis, met humor en vaart gepresenteerd door het dynamische duo Thijmen & Jordy. De Theaterzaal zat vol met deelnemers, genomineerden, vrienden, familie, docenten en special guests. Er was dan ook veel te beleven. Niet alleen werd de winnaar van dit jaar bekend gemaakt, ook ging Signum Mortis in premiere: de film van het winnende team van vorig jaar. Aan deze vijftien minuten durende thriller is een jaar lang hard gewerkt bij het Digital Art Lab en nu dus voor het eerst te zien op het witte doek. Grote klasse! En om de spanning bij de genomineerden nog wat op te voeren werd er nog een sneak preview ingelast van de nieuwste productie van Wing Pictures en CIO Motion pictures die volgend jaar uitkomt: The Sophomore Suite.

We kunnen er niet meer omheen. Zoetermeer barst van jong filmtalent. En wij zijn supertrots dat we deze jongeren kunnen steunen bij het ontwikkelen van hun talent.

Interview Signum Mortis
Interview met team Signum Mortis

Ook achter de schermen liep de finale als een geoliede machine. In een uur tijd werd er gewoon even een livestream opgezet door labfreaks Aran en Franklin. De zaal werd aangekleed, de rode loper uitgerold en de theatertechniek in orde gebracht. De presentatoren maakten stropdas, cue-cards en presentatie in orde.

En..... showtime!