Het Lab gaat on Tour

Lab On Tour Blog

Het CKC wordt druk verbouwd, maar het zou niks voor ons zijn om maar stil te gaan zitten, dus het Lab gaat On Tour!

Het CKC wordt druk verbouwd, dus het Lab is tijdelijk verhuisd naar het multimedialokaal, maar deze ruimte is niet geschikt voor activiteiten. Omdat we niet stil willen zitten, gaan we daarom On Tour door Zoetermeer. De komende weken organiseren we geregeld activiteiten, op wisselende locaties. Een van de locaties zal bijvoorbeeld de bibliotheek van Zoetermeer zijn, daarnaast zijn we ook druk bezig met andere locaties. Let dus per keer op waar je heen moet!

© X10 C Com Hr 20170510 Imgl3512
© X10 C Com Hr 20170510 Imgl3464
© X10 C Com Hr 20170510 P5100021
Het Lab gaat langs verschillende locaties door heel Zoetermeer.

Omdat we natuurlijk niet elke keer het hele Lab kunnen verhuizen, hebben natuurlijk niet overal toegang tot dezelfde spullen als normaal. Daarom zal er geen Open Lab zijn, maar zullen er workshops en mini-projecten georganiseerd worden, die zo veel mogelijk "des Lab's" zijn.

Wil jij nou, net zoals wij, ook niet stilzitten? Zorg dan dat je op het blog en de agenda, de Facebook of de Instagram let. Activiteiten zullen daarop aangekondigd worden. Tot die tijd: tot op de Open Dag van het CKC komende zaterdag! Wij staan in de grote tent achter het podium.