Lab@Night

Ben je op zoek naar een relaxte werkruimte om aan eigen projecten te sleutelen? En doe je dat graag op een plek waar je andere creatieve en technische Labfreaks ontmoet? En vind je het ook fijn om geavanceerde apparatuur tot je beschikking te hebben? Dan is Lab@Night iets voor jou!

Elke vrijdagavond van 19 tot 22 uur kan je terecht in het Digital Art Lab. Er is begeleiding aanwezig, maar het idee is dat je zelfstandig (samen)werkt. Lab@Night is voor iedereen van 16 jaar en ouder. 

Dus kom langs en neem je vrienden en studiegenoten mee!

Over het Lab

Het Digital Art Lab is de innovatiemotor van het CKC. Nieuwe ideeën en technologieën worden in het Lab getest en uitgeprobeerd, door jonge labfreaks.

Het idee is dat we altijd met een schuin oog kijken of een project een specifieke meerwaarde heeft voor de traditionele kunstdisciplines van het CKC. En dat we die kennis doorgeven aan de docenten en aan het bestuur. Die meerwaarde kan een interessante techniek zijn, of een vernieuwende manier van samenwerken. Doordat we met jonge, slimme mensen aan projecten werken ligt die waarde voor het oprapen! 

Lees meer