Filmclub

Loop je al een tijdje met een idee rond voor een (korte) film? Of ben je op zoek naar een goede sound designer? Misschien wil je wel met een grotere groep samen een productie maken? Dan is de filmclub echt iets voor jou!

Elke vrijdagavond is het Lab gereserveerd voor jullie. Tijdens de filmclub ontmoet je schrijvers, regisseurs, cameramensen, VFX artists, sound designers, enz. Iedereen die je nodig hebt om samen een crew te vormen en een gave film te maken!

Bezoekers van het Open Lab zullen de opzet van de filmclub wel herkennen: het draait om wat jij wilt maken, niet wat een docent voor je bedacht heeft.

Wie weet ontmoet je nét de sound designer die je nog mist voor je waanzinnige soundtrack. Of vind je iemand om te helpen met het ontwerp van de set, props en kostuums. Dus ben jij goed met grime of special effects? Kan jij muziek componeren? Ben jij een geboren producer, regelaar of fondsenwerver? Kom langs!

Dus pak dat script van de plank, kom naar de filmclub en maak je droomfilm werkelijkheid!

FAQ

Ik wil ... , is de filmclub iets voor mij?
Het antwoord is waarschijnlijk ja! De filmclub is er voor iedereen, of je nou aan je eerste script wilt gaan werken of al hele berg filmpjes hebt gemaakt.

Als je twijfelt of je project binnen de filmclub past, kan je natuurlijk altijd even contact opnemen of langskomen.

Ik heb nog nooit een film gemaakt!
Ook dan ben je van harte welkom bij de filmclub! Je kan je aansluiten bij een groepje dat al bezig is met een productie of zelf met een nieuw idee aan de slag gaan. Zowel de begeleiders als de andere deelnemers staan klaar om je helpen met alles wat je nodig hebt.

De filmclub richt zich op de rollen achter de camera. Als acteur ben je natuurlijk wel van harte welkom om een keer een kijkje in die wereld te komen nemen.

Heb je een andere vraag?
Aarzel niet om even contact op te nemen of gewoon langs te komen op vrijdagavond om een keertje te komen kijken!