Lancering Filmclub

Geschreven door Piem op

Het is wel duidelijk: films maken is populair! Het Open Lab thema 'Licht, Camera, Actie' werd druk bezocht en ook de Thriller Filmwedstrijd heeft veel enthousiaste nieuwe filmmakers naar het lab gebracht. Reden genoeg om eens serieus na te denken of we iets extra's kunnen aanbieden voor jonge filmmakers.

We denken aan een aparte tijd en ruimte om gelijkgestemden te ontmoeten. Zoiets als het Open Lab, maar dan volledige focus op films. Iedereen die het leuk vindt om iets bij te dragen aan de productie van films is welkom. Handig om van elkaars kennis te profiteren! 

 Wie weet ontmoet je daar nét de sound designer die je nog mist voor je waanzinnige soundtrack. Of vind je iemand om te helpen met het ontwerp van de set, props en kostuums. Dus ben jij goed met grime of special effects? Meld je aan! Kan jij muziek componeren? Join the club! Ben jij een geboren producer, regelaar of fondsenwerver? Kom langs!
Acteurs nodig? Deel je netwerk met je vrienden...

Omdat we houden van snelle acties beginnen we meteen: vrijdagavond 22 januari van 19.00 - 21.30 in het Digital Art Lab. Thijmen van Wing Pictures en Jordy van Cio Motion Pictures staan klaar om jullie op weg te helpen en antwoord te geven op al je vragen.