Hebocon op MakerFaire

Geschreven door Piem op

Superleuk: we staan met Hebocon op de Eindhoven Maker Faire, tijdens de Fablearn conferentie op 28 september. Een prachtige kans om heel Nederland kennis te laten maken met de Hebocon robotwedstrijd én ons lesmateriaal!

Op vrijdag 28 september 2018 organiseert Platform MakerEducation.nl voorafgaand aan de Eindhoven Maker Faire, de eerste Nederlandse Fablearn onderwijsconferentie. Hier komen (internationale) experts, visionairs en makers bij elkaar om hun kennis en ervaring te delen met bezoekers vanuit het onderwijs, bibliotheken en de maker movement.

Het Digital Art Lab is erbij, met Hebocon workshops en een informatie stand op de Faire. Maken & leren door te doen is natuurlijk het uitgangspunt van Hebocon. Wij zijn erg trots dat we tijdens deze Fablearn het onderwijsveld mogen inspireren!

Programma
Laat je inspireren door presentaties van prominente sprekers en demonstraties van creatieve makers, ga zelf aan de slag tijdens een van de vele masterclasses, neem deel aan expert meetings of ga in gesprek en aan de slag op de Maakmarkt. We bieden inspiratie én praktische handvatten op het gebied van Maker skills, Maker mindset, Maker tools & technologies, Facilitating learning by making.

Fablearn
Fablearn is voor leerkrachten en docenten, schoolleiders en bestuurders van het primair en voortgezet onderwijs, middelbaar en hoger onderwijs. Maar ook voor bibliotheekprofessionals en andere geïnteresseerden uit onder meer de maker movement. De organisatie vindt plaats met betrokkenheid van het makersveld, de culturele sector, bibliotheken en het bedrijfsleven.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie, ga naar: www.makereducation.nl

Tickets via Eventbrite