AR app testers gezocht!

Geschreven door Piem op

Ben jij gek op virtual- en augmented reality? Wij ook! Bij het Open Lab kan je natuurlijk altijd al de HTC Vive uitproberen, maar nu hebben we wel iets héél bijzonders voor je! &samhoud media, een groot AR/VR bedrijf heeft jullie nodig om hun nieuwste AR app te testen. Ze zoeken kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud (maar ouder of jonger mag ook), die willen uitproberen of hun app goed werkt. Hoe stoer is dat?!

Naast het onderzoek wil &samhoud media jullie ook de kans geven AR en VR te ervaren! Tijdens het Open Lab van vrijdag 1 juni zullen er tussen 13:00 en 18:00 telefoons aanwezig zijn met diverse AR apps om uit te proberen. Ook zullen er genoeg VR brillen aanwezig zijn en is er brede keuze in het kijken van VR films. Beleef bijvoorbeeld de gladiatorengevechten van het Romeinse rijk of duik letterlijk in de kunstwerken van Salvador Dalí!

Meedoen aan het onderzoek duurt ongeveer 15 minuutjes. Het enige dat wij van jou hoeven te weten is je leeftijd.

Doe je mee vrijdag?

Voor ouders

Het onderzoek is niet commercieel en slechts voor het bedrijf om inzicht te krijgen in het verbeteren van AR apps voor kinderen. Hierbij wordt een klein toetsje gegeven om te zien of kinderen informatie door AR begrijpen en onthouden.

Mocht je meer willen weten over het onderzoek, dan kun je contact opnemen met:

Aida Ros, stagiaire Concepting bij &samhoud media

aida@samhoudmedia.com