Feestelijke heropening CKC & partners

Geschreven door Piem op

Na een lange en intense verbouwing is het eindelijk zover, we zijn officieel heropend! Het was een feestelijk moment én een nostalgische hereniging met Labfreaks van het eerste uur: oud-directeur Ton Sandfort, een stuk groter geworden Rowan en dansdocent Nicolet. Zij zijn allemaal al sinds de oprichting van het Lab in 2010 (!) betrokken. Jaja, trouwe deelnemers hebben we. 😉

Afgelopen jaar was allerminst saai. We zijn tijdelijk verhuisd naar het voormalige multimedialokaal op de 1e verdieping, waar het afwisselend 30 graden of 14 graden was. Waar je af en toe en brokje puin op je hoofd kreeg maar waar ook de raket + spaceboard van Remke en Jonathan tot stand is gekomen. Hun stage heeft zich vrijwel geheel in verbouwingsstijl afgespeeld. Dat had ook voordelen. De aannemers hadden wel sympathie voor onze jongens en er zijn wederzijdse diensten verleend. Zo was een zaagsnede door een gerecyclede branddeur zo gepiept, en hebben de guys met hun soldeerbout ter plekke de beveiligingsinstallatie gerepareerd.

Het Open Lab hebben we even stop gezet, maar om onze bezoekers niet in een diep zwart gat te laten vallen hebben de Lab on Tour bedacht. Een serie mini-workshops te gast bij de Bibliotheek.

En nu is het dan eindelijk af! Je kan het nieuwe Lab elke vrijdag bezoeken tijdens Open Lab, van 13 tot 18 uur. Zien we je dan weer?