Creepy Dolls

Geschreven door Piem op

Het is niet pluis in onze Theaterzaal. Het lijkt onschuldig en roze, maar IT'S ALIVE! Kijk mee achter de schermen bij de voorbereiding van de Thriller Filmwedstrijd...

Op deze zonnige zaterdag doken wij de duistere donkerte in om de dansers van Dansis te filmen. Zij studeerden een choreografie in op het nummer Fun House van P!nk, vertolkt door CKC band Saucy Leaves. 

Dit jaar is de opdracht van de filmwedstrijd om een spannende videoclip te maken. De leerlingen krijgen het ruwe video- en geluidsmateriaal aangeleverd en mogen dat aanvullen met eigen beelden en animaties. De uitdaging is om daar een zo goed mogelijke clip van te maken. Die beelden zijn we nu dus aan het schieten, woensdag is de band aan de beurt. 

Bij het filmen maken we dankbaar gebruik van de verbouwing van het CKC: het levert mooi rauw en duister materiaal op. Slechts gewapend met wat bouwlampen gingen we op locatie jacht. De ruimte achter de tribune gaf een lekker creepy contrast met de mooi opgemaakte dansers. Wij zijn benieuwd wat de deelnemers aan de wedstrijd er van gaan maken!